A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Uninitialized string offset: 0

Filename: models/articole_model.php

Line Number: 1943





Mycloset.ro

Frizurile si tunsorile anului 2013 la barbati

Postat de irinaana pe 21 noiembrie 2012
Vizualizat de: 12812 ori


10 din 1 voturi





coafuri barbatesti.jpg
coafuri barbatesti 2013.jpg coafuri pentru barbati 2013.jpg coafuri si tunsori barbatesti la moda 2013.jpg coafuri si tunsori pentru barbati 2013.jpg


In ceea ce priveste moda pentru sexul puternic, schimbarile sunt simtitoare in ultimii ani. Daca ne aducem bine aminte, era o vreme cand erau mult prea putini barbatii care se ingrijeau prea tare de aspectul lor, de hainele pe care le poarta sau tunsoarea pentru care opteaza. Nu-i asa ca, pentru oamenii de rand, podiumurile si spectacolele de moda reprezentau lucruri destinate mai mult femeilor? Astazi lucrurile s-au intors la 180 de grade, iar barbatii au inteles importanta unei ingrijiri ca la carte. Si nimic nu poate sa ne bucure mai tare pe noi, femeile.

Cred ca nu gresesc daca spun ca tunsoarea este principala grija a barbatilor in ceea ce priveste aspectul lor exterior. Si tocmai pentru cei care fac parte din categoria mentionata anterior, am o veste care o sa ii bucure. Sezonul rece, inceputul anului 2013, aduce cu el tunsori si frizuri pentru toate genurile si gusturile, pentru toate varstele si pozitiile sociale. De asemenea, frizurile care au defilat pe podiumuri si pe care hairstilistii le-au propus pentru 2013 sunt atat pentru cei care detin o podoaba capilara extrem de bogata si de sanatoasa, cat si pentru cei care nu se afla tocmai in categoria aceasta.

Stilul barbatului adevarat este in voga in acest sezon. Indiferent de alegerea dumneavoastra tineti cont ca look-ul final sa aiba un aer accentuat de masculinitate.


In topul tendintelor anului 2013 se afla frizurile si tunsorile inspirate din anii ’30. Aceste tendinte au, evident, si un model masculin care sa le reprezinte si acesta este actorul Clark Gable. Acesta si-a accentuat stilul si l-a plasat imposibil de eliminat in istorie, mai ales, prin rolul lui Rhett Butler din celebrul film “Pe aripile vantului”. In cazul in care sunteti iubitori ai anilor demult trecuti, dar niciodata apusi, puteti sa adoptati o frizura in acest stil, carare pe o parte si par aranjat perfect.

La cealalta extrema, se afla o tendinta care nu are nimic de a face cu anii ’30. Se poarta barbatii cu parul mai lung, sunt la mare cautare in anul 2013. A trecut perioada cand parul putin mai lung la barbati era asocitat cu ascultatorii muzicii rock, iar acum este considerat un mod fantastic de a scoate la iveala barbatul din tine si de a intoarce capete pe oriunde pasesti. O asemenea tunsoare aranjata in stilul putin dezordonat, dar cu gust, este pe val. Daca va ajuta parul, este cea mai buna alegere pe care o puteti face.

Pe locul trei, dar nu cel din urma, se situeaza tunsoarea care a facut furori si in 2011 si in 2012. Parul mai scurt in lateral si mai lung in varful capului, este o tunsoare care avantajeaza toate tipurile de barbati si toate tipurile de par. Indiferent daca aveti parul drept sau cret, aceasta tunsoare se potriveste perfect, deoarece modalitatile de a o aranja sunt diverse. Il puteti da pe spate, il puteti dezordona cu putina spuma sau ceara, il puteti aranja stil creasta… Ii puteti face multe, deci alegerea o sa vi se potriveasca daca sunteti dispusi sa va schimbati stiul chiar si zilnic.





Urmariti-ne si pe Pinterest!
moda pentru barbati 2013.jpg
tunsori barbatesti in tendinte.jpg
tunsori barbatesti la moda.jpg
tunsori si coafuri barbatesti la moda 2013.jpg
tunsori si coafuri barbatesti.jpg




Produse recomandate:

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: simplexml_load_file(http://www.2parale.ro/feed/cde03dcdad2fb.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: cache/%%26^262^262CE3EC%%articol.tpl.php

Line Number: 903

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.2parale.ro/feed/cde03dcdad2fb.xml"

Filename: cache/%%26^262^262CE3EC%%articol.tpl.php

Line Number: 903


Fatal error: Call to a member function xpath() on a non-object in /home/saloaneb/public_html/system/cache/%%26^262^262CE3EC%%articol.tpl.php on line 904