Mycloset.ro

Tatuajele vedetelor

Postat de marias pe 22 februarie 2012
Vizualizat de: 4120 ori


Nu a fost votat!

tatuaje vedete angelina jolie.jpg
tatuaje vedete cher lloyd.jpg tatuaje vedete johnny depp.jpg tatuaje vedete david beckham.jpg tatuaje vedete rihanna.jpg


Daca inainte erau purtate numai de indivizi dubiosi, adesea certati cu legea, tatuajele au devenenit astazi adevarate fashion statements, fiindu-le dedicate intregi sezoane de emisiuni cum ar fi LA, Miami sau NY Ink.

Fireste aceasta moda nu le-a ocolit nici pe vedete. De la staturi hollywoodiene, pana peste ocean in Europa, lista personalitatilor purtatoare de tatuaje este impresionanta.

Rihanna ne surprinde mereu cu un tatuaj nou. Ultima ei “achizitie” este un tribut adus lui Tupac Shakur. Pe falangele ambelor maini, frumoasa cantareata a inscriptionat “Tough Life” (viata dura). Pentru a schimba ceva din modul de tatuare abordat pana acum, Rihanna i-a cerut artistului Mark Mahoney sa il faca alb. Acesta nu este primul tatuaj facut pe maini. Imediat dupa scandalul cu Chris Brown, ea si-a tatuat pe aratatorul drept “shhh...”. Acestor tatuaje li se alatura si altele, executate pe gat, ureche, coaste, coapse si glezne.


Declarata de multe reviste “cea mai frumoasa femeie”, afinitatea Angelinei Jolie pentru tatuaje este una veche. Ele oglindesc personalitatea si lucrurile pe care le iubeste in viata de zi cu zi. Probabil unul din cele mai impresionante tatuaje este cel al unui trigru bengalez, situat pe spate. Angelina l-a facut pentru a comemora cetatenia Cambodiana, pe care a primit-o in semn de recunostiinta pentru actele ei caritabile si ajutorul acordat. Facut in Bangkok, tatuajul a fost executat printr-o tehnica traditionala, cu un singur ac. In timp ce il exacuta, tatuatorul a recitat o rugaciune budista veche, pentru a binecuvanta tatuajul. Acestora li se mai adauga alte 7 tatuaje reprezentand citate, crezuri, rugaciuni, date precum si un inedit tatuaj al coordonatelor de unde au fost copiii sai adoptati.

Nu numai femeile sunt adeptele tatuajelor. Fotbalistul David Beckham si actorul Johnny Depp, pe langa faptul ca sunt considerati unii din cei mai sexy barbati, au corpul plin de tatuaje.

Desi foarte tanara, cantareata Cher Lloyd, este o impatimita a acestui fel de arta. Avand in present 7 tatuaje, artista socheaza mereu cu cate o noua “achizitie”

Urmariti-ne si pe Pinterest!
Produse recomandate:

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: simplexml_load_file(http://www.2parale.ro/feed/cde03dcdad2fb.xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: cache/%%26^262^262CE3EC%%articol.tpl.php

Line Number: 903

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.2parale.ro/feed/cde03dcdad2fb.xml"

Filename: cache/%%26^262^262CE3EC%%articol.tpl.php

Line Number: 903


Fatal error: Call to a member function xpath() on a non-object in /home/saloaneb/public_html/system/cache/%%26^262^262CE3EC%%articol.tpl.php on line 904